Fietsgids: Mooiste fietsroute naar Rome
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   Boeken over Ons   GPS   Links   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Rond Holland
Ruta Iberica
Veneto
Rivièra-Piemonte
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Venetië
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Deel 0
Aanvullingen - Deel 1

Hier plaatsen wij aanvullingen op de route, zodat u via deze pagina altijd op de hoogte kunt blijven van de laatste wijzigingen in de fietsroute. Wilt u een aanvulling aan ons doorgeven? Stuur dan een email naar fiets@cyclingeurope.nl.


Bladnummering
Er is een fout geslopen in de bladnummering voor Rome deel 1. Kaart S3 = kaart 21 Na kaart 23 volgt kaart 24. Deze heet per ongeluk kaart 25. De volgende kaart 25 is de echte 25.


Kaart 2
Vanaf Plombières kan men nu makkelijk de borden volgen voor fietsroute richting Monschau, andersom richting Herve en Lüttich. Dit is een Inter RAVEL een verbindingsroute voor het fietsnetwerk. deze route wijkt vanaf knooppunt 26 af van de bestaande route maar komt in Raeren ook weer op hetzelfde punt uit. De weg is rustiger, maar het wegdek is op korte stukken iets slechter.
kaart2.pdf


Kaart 3
De route tussen knooppunt 84 en 83 is onverhard maar als geheel wel mooi. Er is nu ook een verhard alternatief, althans voor 95%, dat je al iets eerder op de Vennbahn brengt. daarvoor gaat het van knooppunt 84 naar 85, stijgen naar knooppunt 63 en dan dalen naar knooppunt 72 en dan om de hoek 38 op de Vennbahn. Let er op dat je in de afdaling vlak knooppunt 72 wel een gat in het wegdek hebt.


Kaart 3-4
De onverharde weg door het bos is in kwaliteit achteruit gegaan. Wie toch langs het Meer van Eupen en de Getzbach omhoog wil fietsen doet er verstandig aan om vanaf knooppunt 54 de richting te volgen van knooppunt 53 - 69 - 28 en dan 30 om weer aansluiting te maken op de Vennbahn.


Kaart 7
De omleiding bij Auel over het weggetje aan de andere kant van het riviertje staat aangegeven. Het is niet eens om.


Kaart 9
In Vianden zelf was een kademuur weggespoeld. Maar er staat een omleiding voor iedereen aangegeven door het dorp. Na 800 meter ben je weer op de route.

Het fietspad langs het stuwmeer bij Biwels was goed begaanbaar. Na regenval iets modderig, maar geen probleem. Je moet geen haast hebben, maar het blijft mooi.

Ik heb een aanvulling voor andere fietsers. Een stukje na Vianden staat aangegeven dat de brug naar Roth (D) tot 30 augustus 2019 gesloten is voor verkeer. Op goed geluk toch geprobeerd. Wellicht omdat er op dat moment geen werkzaamheden plaatsvonden kon ik deze brug gewoon passeren (evenals een voetganger op datzelfde moment). Zie ook: www.volksfreund.de/region/bitburg-pruem/der-kleine-grenzverkehr-hat-pause_aid-38389565


Kaart 12
Er is een nieuw leuk fietspaadje langs de Canner waardoor je niet meer Koenigsmacker in hoeft.
Aanwijzing 5 wordt:
(4,8 km) RD en LA met weg mee ri Koenigsmacker. Bij rotonde RD ri Kedange sur Canner. In bebouwing bij kleine rotonde RD Fietsroute richting Elzange volgen. Voor route via Metz volg RA verder fietsroute
Aanwijzing 6:
In Elzange RD ri Fietsroute naar Inglange.
Kaart S3 (Kaart 21)
Kaart S3 moet zijn Kaart 21

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen naar Venetië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar de Rivièra
Fietsen met Deel 0
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Rome
Rome
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Overzichtskaart
Aanvullingen
Reacties
Foto's
GPS