Onbegrensd Fietsen - Bestel hier online fietsgidsen met de mooiste fietsroutes door europa
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   GPS   Links   Boeken over Ons   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Ruta Iberica
Veneto
Alpen-Piemonte
Zwarte Wouden
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Venetië
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Nieuws


04-2024

Alpen-Piemonte gids is verschenen

De gids 'Door de Alpen naar Piemonte en de zee' is net uit. In deze gids, voorheen de Rivieragids, wordt de route beschreven van Basel naar Nice. Nieuw in deze gids zijn de makkelijke route van Basel door het Birsdal, de route via Turijn naar Alba door het wijngebied van de Roero en het verlengde fietspad (50 kilometer) langs de kust vanaf Diano Marina tot voorbij San Remo. In de gids is ook de route opgenomen langs de Noord-Italiaanse meren, van het Lago Maggiore tot het Comomeer. Deze zijtak sluit aan op de route naar Rome. We hebben op de site tenslotte ook nog een lus door zuidwestelijk Piemonte en een zijtak toe van Millesimo naar de haven van Savona toegevoegd, voor de boot naar Corsica. 

03-2024

Balkangids is tijdelijk uitverkocht. Er wordt aan de update gewerkt. De nieuwe gids zal eind mei beschikbaar zijn.

01-2024

Rome deel 2 is vernieuwd.

De gids voor Rome deel 2 is weer grondig herzien op alle details. 

11-2023

Barcelona deel 2 heeft er weer nieuwe fietspaden bij 

Deze zijn verwerkt in de nieuwste e-book van de gids maar de nieuwe kaartbladen stan ook op de site bij deaanvullingen.

07-2023 Veloroute du Soleil met de Voie Bleue

In de nieuwste druk van deze gids zijn ook de meeste recente delen van de Voie Bleue opgenomen. Daarmee bestaat het grootste deel van deze route nu uit vrijliggend fietspad, tot aan de Middellandse Zee. 

06-2023
Nieuwe uitgaven.

In de afgelopen maanden zijn nieuwe drukken verschenen van de de gidsen Andalusië, Fietsen naar Parijs, en de Veloroute du Soleil. Deze zijn ook als e-book beschikbaar. 

04-2023
Nieuwe druk Salzburg-Venetië.

In de afgelopen maand is een nieuwe druk verschenen van de de gids Salzburg-Venetië waarin ook de hele Alpe-Adria is opgenomen. 

01-2023
Ruta Iberica 2 is verschenen.
De nieuwe druk is begin januari verschenen. 

12-2021
Langs de Maas op TV
De prachtige serie Langs de Maas van Omroep Max waarbij Huub Stapel de kijker meeneemt naar bijzondere plekken langs de Maas, valt uiteraard samen met het verloop van de Maasroute. om u alvast een inzicht te geven welke plaatsen Huub Stapel onderweg heeft aangedaan, hebben we onderstaand kaartje gemaakt.

langs-de-maas.pdf


Veel plezier bij het kijken van de serie.12-2021
Derde druk Ruta Iberica deel 1 met route vanuit Hendaye
Sinds het verschijnen van de nieuwe editie voor de Ruta Iberica is op de site nieuwe toegangsroute gepubliceerd vanaf Hendaye aan de Franse grens naar het stroomgebied van de Duero. Daarmee sluit de Velodyssee volledig aan op de Ruta Iberica.


    Prijs: 24,5007-2021
Vervoer
Het vervoer van de fiets per trein wordt voortaan verzorgd door fiets-mee.nl. Zij zoeken voor jou de best mogelijke verbinding en kunnen de treinreis inclusief fiets binnen Europa boeken.

Camino transport verzorgt nu fietsvervoer van en naar Frankrijk en Noord en Midden van Spanje, Portugal en Italië. voor meer informatie: camino-fietstransport.nlcare4luggage.com haalt en brengt de fietsen naar de gewenste locaties binnen hetzelfde gebied maar doet ook Duitsland en Oostenrijk.05-2021
Fietskriebels Podcast
Henrik Kos heeft in zijn sprankelende reeks podcasts onder de naam Fietskriebels ook ruimte geboden voor een interview met mij, Paul Benjaminse. Natuurlijk is dat een hele eer en ik heb bij het terugluisteren ook kunnen genieten. Toch zou je altijd willen dat bepaalde woorden sneller uit je mond rollen, maar goed, het is wel echt. De aflevering van zijn podcast staat online, hierbij de link:
https://anchor.fm/henrik-kos/episodes/17-Speciale-Editie-On-The-Road-Again-met-Paul-Benjaminse-evk39c
of via:
https://fietskriebels.com/2021/05/05/podcastaflevering-17/
en natuurlijk op alle podcast luister platforms.

Bekijk deze video op YouTube:
https://www.youtube.com/watch?v=VJuYihWEBm0


10-2019
De Zilverroute en de Eurovelo 1
Kaart 15 en 16: In de Extremadura en de aangrenzende regio Castillië en Leon werkt men hard aan de Eurovelo 1 op de Via de la Plata. Nu al kan men vanaf Hervas over de Via Verde naar Bejar en dan door naar Navalmoral de Bejar. Dat is bij elkaar zo’n 25 kilometer waarmee men de pas tussen de Extremadura en Castillië kan nemen. Het stijgt heel wat geleidelijker en beter dan de oude route. Alleen in Hervas moet de ijzeren brug nog voltooid worden, maar dat zal waarschijnlijk in februari 2020 opengesteld zijn. Ook al vanaf Carcabosso kan men nu de Eurovelo 1 volgen waarmee je nu zeer gelijkmatig kan stijgen naar Caparra. In heel Castillië-Leon is de Via de la Plata nu bewegwijzerd als Eurovelo 1. Nu al kan men vanaf Caparra de bordjes volgen.

Kaart Zamora stad en Kaart P1: In Zamora is het fietspad weer opengesteld waarmee men heel rustig door het bos de stad kan verlaten voor de route over het kleinste stukje Portugal. Na de aanleg van de Hoge snelheidslijn is alles weer hersteld.


    Prijs: 24,50

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen door de Provence
Fietsen door de Alpen en Piemonte naar de zee
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Fietsen in
België
Frankrijk
Italië
Zwitserland
Oostenrijk
Spanje
Slovenië
Kroatië
Ierland
Toscane
Umbrië
Griekenland
Portugal
Tsjechië