Fietsgids: Mooiste fietsroute naar Rome
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   Boeken over Ons   GPS   Links   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Oud Holland
Ruta Iberica
Veneto
Rivièra-Piemonte
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Venetië
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Deel 0
Aanvullingen - Deel 2

Hier plaatsen wij aanvullingen op de route, zodat u via deze pagina altijd op de hoogte kunt blijven van de laatste wijzigingen in de fietsroute. Wilt u een aanvulling aan ons doorgeven? Stuur dan een email naar fiets@cyclingeurope.nl.


Kaart IT1-IT2 (tijdelijk niet van toepassing)
Bij het dorp Gallivaggio in de afdaling van de Splügenpas bestaat het gevaar voor aardverschuiving. De autoriteiten hebben daarom besloten dat de pasweg enkel open is tussen 6 en 8 uur 's morgens, 12 en twee uur 's middags en 's avonds tussen 18 en 20 uur. Hou daar rekening mee tijdens de planning.


Kaart IT4
In november verleden jaar zijn een paar lampen stuk gegaan. Tot woede van de plaatselijke fietsersbond heeft men niet de lampen vervangen maar dit bord geplaatst. Er is geen andere weg. Dus ook alle italianen fietsen gewoon door.


Kaart IT4/IT5
De tunnels voor Lecco zijn weer vrijgegeven voor fietsers. Geen waarschuwingsborden meer. De lampen zullen wel vervangen zijn.


Kaart IT12/IT13
De houten brug die weg was is vervangen waardoor de oude route weer perfect te rijden is. Een lokale fietser vertelde dit ons en hebben we de route richting Brescia goed kunnen vervolgen.


Kaart AS1
De afslag voor het stenen bouwsel na de stuwdam is afgesloten. Zag er redelijk permanent uit. Je bent dus gedwongen om boven de alternatieve route te volgen.


Kaart IT15-IT16
Een paar kilometer ten westen van Desenzano is door Bicitalia de route nu verlegd naar een nieuw stukje fietspad langs de spoorlijn. Dat stukje fietspad is prima, maar de weg er naar toe is erbarmelijk slecht. Verkenning begin mei 2019 leerde dat het onverhard slecht wegdek is, waardoor deze nieuwe route variant geen aanwinst is. Volg de bestaande route die meer langs de noordzijde via de stad voert.


Kaart IT22
Het onverharde pad over de dijk voor en na Motta schijnt meer geegaliseerd te zijn, waardoor het beter fietsen is. (ik moet zelf nog gaan kijken, PB).

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen naar Venetië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar de Rivièra
Fietsen met Deel 0
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Rome
Rome
Deel 1
Deel 2
Deel 3
Overzichtskaart
Aanvullingen
Reacties
Foto's
GPS