Fietsgids: Mooiste fietsroutes naar Barcelona
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   Boeken over Ons   GPS   Links   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Maasroute
Oud Holland
Ruta Iberica
Veneto
Rivièra-Piemonte
Zilverroute
La Velodyssee
Provence
Ierland
Griekenland
Balkan
Venetië
Midden-Europa
Veloroute du Soleil
Deel 0
Aanvullingen - Deel 1

Hier plaatsen wij aanvullingen op de route, zodat u via deze pagina altijd op de hoogte kunt blijven van de laatste wijzigingen in de fietsroute. Wilt u een aanvulling aan ons doorgeven? Stuur dan een email naar fiets@cyclingeurope.nl.


Kaart 3
De route door Beringen mijn is gewijzigd. De route loopt nu van knooppunt 341 naar 503 en dan 345 en verder. Daarmee kom je ook vlak langs het mijnmuseum in Beringen, waar je ook een terras hebt. Zie kaart.
03.pdf


Kaart 19
Verlaat de hoofdweg na Montmedy na bocht naar rechts linksaf D110b ri Vigneul

Negeer huidige aanwijzing 1 op linker kaartblad.


Kaart 20, 21, 22 (of 20, 21 bij vorige druk)
Het fietspad van de Maasroute bij Verdun is open en loopt nu vanaf Regneville naar Haudainville ten zuiden van Verdun. Een fraai aangelegd fietspad, het eerste stuk tot aan Bras sur Meuse over een gravel fietspad, daarna asfalt.


Kaart B5
Negeer aanwijzingnummer 1, volg gewoon de bewegwijzerde route.
Bij aanwijzingnummer gaat de route omhoog door Brixey. Je kan echter ook onverhard onderlangs door. nit perfect, maar wel als je niet van klimmen houdt.


Kaart 26
Wij zijn gisteren aangekomen in Pont a Mousson, in de lange beschrijving bij kaart 26 staat dat men werkt aan de afronding van het fietspad tussen Vandieres en Pont a Mousson. Dit is inmiddels klaar. Je rijdt op 2 plekken echter net aan de andere kant van het water.

In de beschrijving staat dat je bij de eerste brug vanaf Vandieres aan de andere kant moet gaan fietsen: je kunt hier gewoon aan de rechterkant van het water blijven fietsen over een mooi fietspad. Vlak voor de 2e brug staat een fabriek in de weg, maar daar wordt je heel netjes omheen geleid. Bij de 2e brug, net na de fabriek, steek je over naar de linkerkant en ook daar ligt een heel mooi fietspad op een landtong. Aan het einde ga je vanzelf met de brug weer naar de rechterkant en rijdt je Pont a Mousson binnen. Geen onverharde of slechte stukken dus meer.


Nancy (na kaart 28)
Aangepaste stadskaart van Nancy:
Nancy.pdf


Kaart 31
Bij Tonnoy wordt een brug vervangen. Om een lange omweg te voorkomen, kan men van noord naar zuid voorlopig beter vanaf Flavigny de grote maar relatief rustige weg blijven volgen tot de afslag naar Bayon. Van zuid naar noord geldt uiteraard dat je na Bayon de weg beter kan volgen tot Flavigny.


Kaart 44
Van Lamarche-sur-Saône kan je ook een stuk afsnijden over verharde wegen. in het dorp ga je dan linksaf en na 500m ongeveer neem je rechtsaf de D116 naar Magny- Montarlot. Je krijgt een langzaam stijgend weggetje eerst naar het gehucht Montarlot en dan kom je in Mgny waar je rechtsaf gat naar Longchamp. Hiervoor moet je eerst de heuvel op daarba daal je weer wat. Als de weg een knik maakt naar links kruis je de weg die je linksaf op moet gaan. Voor auto’s is deze doodlopend, maar voor fietsers natuurlijk niet.


Kaart 47
Bij Beaune: Vlak voordat de weg onder de snelweg door gaat, sla je linksaf de D20H (route de Gigny). Een honderd meter verder krijg je aan de linkerhand een fietspad. Bij de bebouwing van Vignoles houdt het fietspad even op buigt de weg naar links, maar hou je rechts aan, Na het dorp gaat het fietspad na 50 meter verder rechts en links langs de route de Gigny tot de D20H die het fietspad naar rechts toe volgt tot aan de D973 de grote toegangsweg voor Beaune. Hier ga je rechtsaf, ook over een fietspad, met de brug de snelweg over. Het fietspad loopt hierna teeds rechtdoor, maar het wordt wel wat smaller. Bij de laatste rotonde houdt het fietspad op en is er een vorksplitsing waar je links moet aanhouden. Dit gaat onder het spoor door waarna je ook langs het Place de Madeleine komt, met veel restaurants en enkele hotels. Bij de rondweg steek je over en kan je aan de overkant via een fiets-voetpad tegen het verkeer in, met bordjes naar de wijnroute. En natuurlijk het stadje even in.
47.pdf

 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen naar Venetië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar de Rivièra
Fietsen met Deel 0
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Barcelona
Barcelona
Deel 1
Deel 2
Overzichtskaart
Aanvullingen
Reacties
Foto's
GPS