Onbegrensd Fietsen - Bestel hier online fietsgidsen met de mooiste fietsroutes door europa
 
 
  Nieuws   Alle gidsen   Online bestellen   Georganiseerde Reizen   GPS   Links   Boeken over Ons   Contact
  
Rome
Barcelona
Parijs
Andalusië
Salzburg-Venetië
Ruta Iberica
Veneto
Piemonte
Rivièra
Zilverroute
Provence
Ierland
Griekenland
Venetië
Midden-Europa
Deel 0
Nieuws

05-2017
De Ronde van Piemonte
Voor Piemonte is nu een bijlage uitgebracht die aansluit op de route uit de Rivieragids. Zo ontstaat een ronde door de mooiste delen van Piemonte die prima zijn om te fietsen binnen een week of tien dagen.


    GRATIS bij aankoop van de Rivièra gids05-2017
De Via Rhona en de Dolce Via
Als aanvulling op de bestaande route naar Barcelona die deels al langs de Rhône loopt is de route nu ook voor het laatste stuk doorgetrokken naar Avignon. Voor de snelle fietser is de Via Rhona ideaal. Met de mistral in de rug is het een ware fietssnelweg.

Heel anders de Dolce Via die van het Rhônedal omhoog gaat naar Le Cheylard. Het is een van de mooiste fietswegen die ik ken binnen Europa. De bijlage is eind mei beschikbaar.


03-2017
Go!
Kees Posthuma en Piet Bakker maakten een jaar geleden de reis van hun leven. Via Barcelona naar Bolivia en daarna terug via Rome naar Deventer. Van deze prachtige reis hebben ze een rijk geïllustreerd magazine gemaakt: Go!Dit tijdschrift kan je voor € 7,50 bemachtigen via keesposthuma@me.com
Zeer fraai!!


02-2017
Uitgebreid artikel Op Pad!
In het decembernummer van Op Pad is een uitgebreid artikel verschenen over de gidsen van Paul Benjaminse, met een kort interview en vooral veel ervaringen van andere fietsers. Op de site van Op Pad vindt je de meest uitgebreide vorm van dit artikel: http://www.oppad.nl/?bestemming=benjaminse-fietsroutes
10-2016
Nieuwe Griekenland gids is er!
De nieuwe Griekenland gids (tweede druk) is nu leverbaar! Deze 112 pagina's dikke gids is in 2 talen geschreven (Engels en Nederlands) en is weer volledig actueel. Daarbij is er een uitgebreide overnachtingslijst aan de gids toegevoegd.

08-2016
Een filmpje om van te houden
Ik werd er helemaal blij van:
07-2016
Holland - Nice per fiets
Beste heer Benjaminse,

Wij kijken terug op een geweldige fietsreis van Holland naar Nice, waarbij we dankbaar gebruik hebben gemaakt van de door u ontworpen routes. De van uw site gedownloade gpx files vormden een uitstekende ondersteuning voor de boekjes.

Een verslag van deze reis met veel foto’s, streamers, een link naar een kort, ‘flitsend’ filmpje op mijn Vimeokanaal, ondersteund met toepasselijke muziek en links naar kaarten van de gevolgde route op Strava treft u aan op mijn website. Het filmpje staat ook op mijn YouTubekanaal, (6300 abonnees, 22.500.000 weergaven)maar Vimeo heeft mijn voorkeur, omdat daar geen storende reclames verschijnen. Vanzelfsprekend heb ik in de aftiteling vermeld dat wij gebruik hebben gemaakt van uw boekjes.

Verslag, foto’s, link naar filmpje, links naar Strava”
lexschruijer.com/holland-nice-per-fiets

Filmpje Holland-Nice per fiets op Vimeo:


Met vriendelijke groet,
Lex Schruijer


06-2016
Sfeerimpressie Simone en Jos
Er is een prachtig filmpje gemaakt van een reis van Bazel richting Florence via Verona. Dat smaakt naar meer.
06-2016
Ruta Iberica deel 2 tijdelijk uitverkocht
De Ruta Iberica deel 2 Madrid-Lissabon/Sevilla vv. is tijdelijk uitverkocht. Het is hard gegaan. Deze zal pas in het najaar weer leverbaar zijn. Voor deel 1 zijn er nog wel een klein aantal exemplaren leverbaar.06-2016
Tweede druk Basel – Venetië verschenen
Venetië 2. De tweede druk van de fietsgids Basel – Venetië is medio juli uitgekomen. Deze gids is volledig herzien en biedt nu een mooie route over veel meer fietspaden langs de Italiaanse meren dan ooit tevoren. Alleen al het Italiaanse deel van het Lago Maggiore langs het meer van Lugano, Como, en Iseo is een prachtig stuk. Van het Garda-meer tot Venetië fiets je langs de mooiste kunststeden Verona, Vicenza en Padova. Ook hier gaat het merendeels over vrijliggende fietspaden.Het begin van Bazel door de Jura en de Alpen naar Italië toe is een feest voor het oog. Maar op dat deel moet je er wel voor klimmen.


06-2016
Vervoer fiets in Flixbus
Voor het vervoer van fiets en fietser kan je ook gebruik maken van Flixbus. Op de meeste grotere bestemmingen langs de routes vindt je opstapplaatsen. Het gaat doorgaans wat minder snel dan de trein, maar het is goedkoop en beschikbaar. Kijk ook op www.flixbus.nl


06-2016
Nieuwe mooie route Como-meer
Er is nieuwe mooie route langs het Como-meer die voor het grootste deel uit fietspaden bestaat over de oude weg langs de oever. De nieuwe weg loopt door tunnels. Je kan daardoor heerlijk genieten van het uitzicht. Wel moet je iedere keer als je terug op de hoofdweg komt, heel voorzichtig zijn en een keer raad ik zelfs aan om tien meter te lopen. Maar verder is het een schitterend pad.
como-route.pdf


06-2016
Nieuwe route van en naar Lucca
De route van en naar Lucca is verlegd. De oude spoorwegovergang is gesloten en er is een mooie fietstunnel aangelegd waarmee je onder het spoor en de ringweg zo de oude stad binnenfietst. De route is daarvoor wel verlegd maar ik vind hem eigenlijk alleen maar leuker geworden.


05-2016
Zonder te klimmen door de Ardennen
De route door het Maasdal

De route naar Barcelona heeft er een mooie variant bij gekregen die voor meer dan 130 km uit fietspaden bestaat en vrijwel een vlakke doorsteek van de Ardennen maakt langs de Maas. De route is wel wat langer dan de bestaande route, maar het is bij mooi weer een erg mooi stuk om te fietsen. Niet alleen het Maasdal is mooi om te fietsen met zijn hoog oplopende groene wanden, maar ook als de heuvels na Charleville-Mmezières wijken, fiets je door een aangenaam afwisselend landschap van meertjes, glooiende akkers, beboste valleien, vestingen, vestingstadjes en aantrekkelijke dorpen. Het is geen straf om hier te fietsen en het fietspad in Frankrijk is perfect aangelegd met strak asfalt. Evenals Namen en Dinant kemerkt ook het vervolg langs de Maas zich doorvestingsteden. Zo is Givet de meest vooruitgeschoven punt van Frankrijk langs de Maas met een eigen vesting. De dorpen langs de vele slingers van de Maas hebben de kenmerkende Ardense stijl, maar gelukkig ook de terrasjes die je in België hebt, zij het wat minder uitbundig. Friterie-en kennen ze hier ook, in veelvoud. Charleville-Mézières is de hoofdstad van het departement Ardennes en wat je gezien moet hebben is het Place Ducale met zijn statige sfeer van uniforme gevels met galerijen rondom. Er zijn terrasjes en er wordt markt gehouden. Sedan is de eerstvolgende stad. Sedan is een stuk kleiner dan Charleville-Mézières maar haar vesting heet de grootste op het Europese vasteland.

Het fietspad langs de Maas houdt een km of tien onder Sedan op bij Remilly. Het wordt op termijn doorgetrokken naar Verdun, maar zo ver is het nog lang niet. Doorfietsen langs de Maas is geen doen. Er rijden teveel auto’s. Het hoeft ook helemaal niet want we hebben een heel leuk ander weggetje gevonden door een zijdal van de Maas, het dal van de Chiers.

Bij Brevilly loopt een tak van de route naar boven om dan aan te sluiten op een fietspad i nBelgië over een oude spoorlijn waardoor je heel geleidelijk kan stijgen en dalen naar het dal van de Semois. Via het dal van deze mooie rivier kom je in Florenville. Hier is ook een stationnetje voor als je maar een kort tochtje wil maken, In Florenville maar ook al iets eerder ben je weer aangesloten op de route naar Barcelona.

Leuke verstilde plattelandsweggetjes voeren de andere variant door het dal van de Chiers langs een hele reeks bunkers die ooit waren aangelegd voor WO2 maar zo te zien nooit gebruikt zijn. Bij Villy ligt er zelfs een groot fort. Na Villy wordt het dal smaller en wordt het glooiender. Bij Brouennes en vooral bij Quincy zie je dat de oude huizen heel sfeervol zijn opgeknapt en in mooie kleuren zijn geschilderd. Het zou heel goed kunnen dat het geliefde vakantiehuizen zijn. De variant eindigt vlakbij Montmedy het vestingstadje, waar je kan aansluiten op het vervolg van de route naar Barcelona. Maar wie deze variant als basis voor een meerdaags uitje neemt, kan ook even doortrappen via het zuidelijkste wijndorp van België, Torgny, en dan naar Virton en daar de trein terug nemen naar huis.
b1-bijlage.pdf


05-2016
Rome 3
Er is een nieuwe gids uit met de fietsroutes door Toscane en Umbrië naar Rome. In het netwerk zijn nu ook delen van de Via Francigena opgenomen, de oude pelgrimsroute naar Rome. De gids bevat nu het meest uitgebreide netwerk aan fietsroutes door dit gebied. Meer dan 100 kilometer van de routes is autovrij. De lijsten met overnachtingsadressen zijn volledig bijgewerkt voor 2016.


02-2016
Lezingen
Erik van den Boom, de fotograaf die de Ruta Iberica en de Via de la Plata op beeld heeft vastgelegd, houdt hierover lezingen:
- 11 maart 19.30 uur een lezing over de Via de la Plata bij www.horizonbicycles.nl, inclusief korte workshop reisfotografie na afloop.
- 25 maart idem met Ruta Iberica.

- 20 maart 13.00 uur lezing Via de la Plata op Wereldfietsbeurs in Bussum. Om 16.00 uur geeft hij een workshop reisfotografie, o.a met beelden uit de lezing. Meer info: http://wereldfietser.nl/activiteit/wf-beurs


02-2016
Onbegrensd fietsen "in beeld"
Eerste van de serie video's over de fietsgidsen (Fietsen naar Parijs).
Ingesproken door Erik van den Boom.02-2016
Laatste loodjes
De Zilverroute is vanaf 11 februari leverbaar.


    Prijs: €23,5001-2016
Twee nieuwe gidsen.
De twee nieuwe Ruta Iberica gidsen zijn verschenen.


    Prijs (p.st.): €23,5004-2015
Prijs!!!
In de categorie fietsaccesoires heeft de gids Salzburg -Venetië na een goede helm en een prima fietspomp een prijs gewonnen van de Op Pad Outdoor Awards. Natuurlijk zijn we blij met deze prijs. Wij gaan gewoon door met het maken van nieuwe gidsen.

    Prijs: €19,5004-2015
Nieuwe gids: Griekenland (Greek Odyssey on two wheels)
De nieuwe gids van Griekenland is nu te bestellen via onze bestelpagina. Griekenland is een prachtig land met mooie natuur, eeuwenoude cultuur, heerlijk eten en voor het geoefende oog, schitterende fietsweggetjes. Griekenland is niet voor doetjes, maar wat je er voor terug krijgt is geweldig. We hebben deze uitgave alleen in het engels uitgebracht.

    Prijs: €17,5003-2015
Route verlegging door Lyon
Voor wie naar het zuidne van Frankrijk wil fietsen zonder veel te klimmen of dalen is er nu een nieuwe route door Lyon waardoor men niet meer om Lyon heen hoeft. Dat scheelt kilometers en dat scheelt hoogtemeters. Er is een prachtige fietstunnel in Lyon aangelegd die uitkomt op de oevers van de Rhône waar langs je ook weer geheel autovrij kunt fietsen. Ten zuiden van Lyon moet men de komende twee jaar nog wel de weg delen met auto’s maar na Givors begint de Via Rhona, een mooi fietspad van meer dan honderd kilometer langs de oevers van de Rhône. Dit is mooi fietsen tot aan Tournon.

Lyon is ook een mooie stad om te bezoeken. Lyon heeft niet alleen goede sfeer en mooie monumenten maar is vooral bekend als de plek waar je moet zijn om heerlijk te kunnen eten. Er is dan ook een overvloed aan leuke restaurants. Geniet dan ook van deze nieuwe route.
Saone-1.pdf Via-Rhona-1.pdf Barcelona2-Blad-B7.pdf
Saone-2.pdf Via-Rhona-2.pdf Barcelona2-Blad-B8.pdf
Lyon-Ville.pdf Via-Rhona-3.pdf Barcelona2-Blad-B9.pdf


01-2015
2x fietsroute van het jaar
Zowel de Fietsroute van het jaar 2014 als de Fietsroute van 2015 zijn opgenomen in de nieuwe gidsen van Benjaminse uitgeverij.

De winnaar van verleden jaar, de Vennbahn in het Oostkanton, is nu in zijn geheel opgenomen in de vijfde druk van Rome deel 1: Maastricht – Basel.

De fietsroute van 2015 , de Alpe Adria-route, is grotendeels opgenomen in de gids Salzburg – Venetië. Alleen voor het eerste deel volgen we een mooier dal langs Zell am See en het laatste deel aan het eind bij Grado is niet interessant voor Nederlandse fietsers. Grado is dan weliswaar het Scheveningen voor de Oostenrijkers, maar vanaf daar kan men nergens naar toe fietsen. Onze eigen routs buigen daarom eerder af naar Venetië of naar Istrië. Dat is veel mooier en leuker. 1320 kilometer leesplezier ... over fietsen, door Oostenrijk, Italië en Slovenië. Beleving van avontuur ligt niet in de afstand van huis, maar in de wegen die je daar naar toe leiden. Van de barokke weelde van Salzburg naar de archaïsche verstilling in het hart van Istrië, via de sprankelende heuvels van Prosecco naar de verleiding van Venetië, van de meren in het Salzkammergut langs de snelstromende Soca en Sava rondom de Triglav naar de stranden aan de Adriatische Kust, dat alles, vindt men in deze gids. Met deze gids kan men zelf de mooiste rondreizen samenstellen.

    Prijs: €19,5006-2014
Rome 3 + bijlage 2014
De route tussen Florence/San Gimignano en Rome is geheel vernieuwd. Voor ieder die nu deel 3 koopt wordt nu bij aanschaf een bijlage 2014 meegeleverd. In deze bijlage staat zowel de nieuwe route van San Gimignano tot in Le Crete (voorbij Siena). Verder zijn opgenomen een nieuw stuk route tussen Chiusi en Orvieto en de nieuwe route tussen het meer van Bracciano naar Rome, met aansluiting op het mooie fietspad langs de Tiber. Als extra hebben we een mooie route toegevoegd in het zuidelijk deel van Umbrië waarbij je zowel een mooie rondreis door Umbrië kan maken als de route naar Rome via Bomarzo kan doen. Tenslotte hebben we ook nog een aparte accomodatielijst voor fietsers in Umbrië an de gids toegevoegd.

Wie de nieuwe bijlage apart wil bestellen kan deze opgestuurd krijgen door € 4 over te maken op rekening NL73INGb0008456815 tnv Benjaminse Uitgeverij ovv bijlage 3.

    Prijs deel 3 + bijlage 2014: €21,5005-2014
Nieuwe kaartbladen Venetië 2
In de Veneto is men in een rap tempo bezig om de nationale fietsroutes (I1,I2,I4) te voorzien van bewegwijzering. Het is geen toeval dat de meeste van deze routes nu grotendeels samenvallen met de routes die ik zelf tien jaar geleden had uitgezet. In dat geval lijkt het makkelijk om de bordjes te volgen. Maar op sommige punten wijken die routes af omdat ze kiezen voor een absoluut autovrij pad (ook al fietst het niet lekker), of omdat men perse een leuk bruggetje in het traject had willen opnemen. Volg die bordjes niet automatisch. Want het 'autovrije' pad over de kanaaldijk langs de Bacchiglione, bestaat bijvoorbeeld uit dik gruis waar je met een fiets met bepakking makkelijk in weg slipt. En aan de andere kant van dat leuke bruggetje lag een drukkere autoweg, terwijl aan deze kant er een rustige landweg loopt. Kortom, er was alle reden om kritisch tegenover de uitgezette routes te staan. Voor Italianen is het ontwerpen van fietsroutes nog relatief nieuw, en dan worden er vanzelfsprekend ook fouten gemaakt.

V3-Vicenza-Padova2.pdf V2DEF_36.pdf V2DEF_V6.pdf
Bastia-Battaglia.pdf V2DEF_37.pdf
V2DEF_35.pdf V2DEF_V5.pdf


05-2014
Rome 3: San Gimignano - Siena
Voor deel 3 van de route naar Rome is de route van San Gimignano (eind deel 2) naar Siena vernieuwd. De route maakt daar nu gebruik van stukjes fietspad die worden aangelegd in het kader van een fietspad van Poggibonsi naar Buonconvento (dit is min of meer het traject van de Via Francigena). De kaartbladen staan bij de aanvullingen.

    Prijs: €21,5001-2014
Nieuwe gids: Andalusië (2e Druk)
De nieuwe gids voor Andalusië is grondig herzien en bevat nu uitgebreide routeprofielen en een volledige beschrijving in twee richtingen. Uiteraard is er veel gewijzigd in de lijst met accomodaties. Er zijn veel logiesaccomodaties bijgekomen, maar er zijn er ook door de crisis een aantal verdwenen. Enkele nieuwe delen van de route zijn nu definitief in de gids opgenomen, alsmede een paar leuke varianten, waaronder ook een volledig nieuwe zijtak naar Valencia. De beschrijvingen van en naar de vliegvelden van Sevilla en Malaga zijn nu uitgebreid en voor Malaga met detailkaart voorzien. Ook voor de toegang tot Sevilla zijn nu detailkaarten toegevoegd. Sommige fietspaden in Andalusië werden door de crisis dermate slecht onderhouden dat daar alternatieven voor zijn gezocht. De route richting Cadiz is ingekort tot Jerez de la Frontera wegens het opheffen van de bootverbinding. Deze zijtak (C1) is nu alleen nog op de site te vinden. Dat geldt ook voor het tussenstuk tussen Doña Mencia en Ardales omdat het fietspad niet meer onderhouden wordt (S1 en S2).

Verder blijft het een geweldig gebied om te fietsen en is het beleving om in december en februari bij twintig graden op de fiets van de zon te genieten.

    Prijs: €23,5009-2013
Ervaringen op de fiets
Pedro Kneepkens heeft een boek gepubliceerd waarin hij zijn ervaringen op de fiets van Breda naar Barcelona beschrijft. Af en toe schijnt hij daarbij op mij te foeteren, maar dan vooral als hij zo stom om van de route af te raken. Het boek is net verschenen en goed ontvangen. Ik ben benieuwd want ik moet het zelf nog lezen.

Allegro Vivace van Breda naar Barcelona.

Meer bijzonderheden kan men vinden op www.mijnbestseller.nl/pedroAV2010


07-2013
Nieuwe zijtak naar Lugano
Er is een nieuwe zijtak naar Lugano voor ieder die al halverwege de route naar Rome (deel 2) of Venetië (deel 2) wil kunnen overstappen van of op de trein. Richting rome ligt er nu een mooi fietspad van Menaggio naar Porlezza. Daarna is het nog maar 16 km naar Lugano. Vanaf Lugano gaan rechtstreekse treinen naar Basel of Zürich voor de aansluiting op de nachttrein naar Nederland. En natuurlijk ook andersom. Voor fietsers met deel 2 richting Venetië, kan men in Ponte Tresa het kleine stukje van 10 km fietsen naar Lugano en andersom. De kaartbladen kan men hieronder downloaden:
01-Menaggio-Porlezza.pdf
02-Lugano.pdf


07-2013
Oproep voor fijnproevers
Graag doen we hierbij een oproep aan ieder die van lekker eten houdt om onderweg de adressen van wel of niet gewaardeerde eetgelegenheden te noteren.We willen binnen enkele jaren voor de jubileumuitgave een fietstocht voor fijnproevers samenstellen. Laat het ons weten (fiets@cyclingeurope.nl) en we zullen u graag bij de club van voorproevers vermelden.

~ Paul


02-2013
Arrangement aangeboden door Trap Reizen
Sinds 8 februari worden de routes uit Onbegrensd fietsen, naar en door Italiê, ook als arrangement aangeboden door Trap Reizen. Trap Reizen is een onderdeel van Stap Reizen, een reisbureau dat gepecialiseerd is in wandelreizen in het hele Middellandse Zeegebied. Door hun kennis en ervaring te laten samensmelten met die van Onbegrensd fietsen kan men unieke reizen aanbieden voor ieder die wat anders wil dan een paar rondjes om een standplaats. Aanspreekpartners bij Trap reizen zijn Esther Baarends en Henk Jense. Kijk ook op www.trapreizen.nl


01-2013
Rivièragids
De nieuwe Riviera-gids is uit. Deze gids beschrijft de route van 775 km tussen Basel en Nice. De route doorkruist daarbij de Jura, het Berner Oberland, Wallis alvorens over de Simplon (of er onder door) Italië te bereiken. Daar voert de route langs Mergozzo, het meer van Orta, door de rijstvelden bij Vercelli, door de heuvels van de Monferrato naar Alba. Vlak achter Alba begint het mooiste wijngebied van Piemonte, Hier komen de beroemde wijnen van Barolo vandaan. Maar ook het landschap evenaart in schoonheid dat van Toscane. De route voert daarna de heuvels in van de Alta Langa, een mooi verstild gebied met mooie uitzichten op de Alpen rondom. Door een langzaam stijgend dal voert de route naar de laatste pas voor de afdaling naar zee bij Albenga. Aan de Riviera heeft men de bestemming bereikt, maar je kan verder. Er ligt bij San Remo ook een lang fietspad langs de kust. Daarover fietst men verder naar Nice. Over de Grande Corniche stijgt men boven Monaco uit en krijg je prachtige vergezichten over de azuren kust. Tijd voor een reisje met een ijsje.

De gids kost € 19,50


09-2011
Videobeelden afdalingen Rivièra
In onderstaande fraaie filmbeelden ziet u snelle afdalingen tijdens de route van Basel naar Albenga, gemaakt door Jan Wieringa uit Gouda. De filmbeelden zijn deels gemaakt via een camera op de fietshelm, en voorzien van leuke muziek. Geniet u mee van deze tocht!

Basel-Albenga on bike - part 1 from Jan-Wie on Vimeo.

Basel-Albenga on bike - part 2 from Jan-Wie on Vimeo.

Basel-Albenga on bike - part 3 from Jan-Wie on Vimeo.

The Descent from Hidde on Vimeo.09-2010
Venetië
Aan het eerste deel van de route naar Venetië is 40 km fietspad toegevoegd over RAVEL-routes door de natuur.

    Prijs: €19,0009-2010
Parijs
Er is een nieuw prachtig fietspad door de Ardennen op weg naar Parijs, dat over een lengte van 22 kilometer evenwijdig aan de bestaande route verloopt, door een dal. Het loopt als een trein en dat moet ook wel want dit is een oude spoorbaan. Vanaf het station van Clavier heb je al een goede opstapplaats, maar korter is nog via Borsu naar Les Avins, waarna je alleen maar het pad hoeft te volgen. Eerst met vals plat omhoog en daarna heerlijk langzaam dalend naar Ciney. Het enige dat je moet doen is even opletten bij de kruisingen met wegen, vooral in Hamois. Verder loopt het prima. In Havelange en Hamois heb je winkels, café’s, logies en enkele friteriëen.

Download de bijbehorende kaartbladen in PDF-formaat:
M5.pdf
M6.pdf
M7.pdf

    Prijs: €17,5007-2010
Rome 2
Voor de route tussen Bazel en Florence is een nieuw traject in Italië ontwikkeld, dat meer variatie biedt dan de bestaande route en veel ‘groeneri is dan de bestaande route. ‘Groen’ houdt hier in dat er meer dan 150 km van deze variant uit autovrije fietspaden bestaat en dat ook de overige wegen autoluw zijn. De route voert door mooie steden als Bergamo en Mantua en door mooie glooiende streken aan de zuizijde van de Italiaanse meren. De routevariant bestaat uit 32 pagina’s met 17 gedetailleerde kaarten, beschrijving en overzicht van de accommodatie langs de route.


Overzichtskaart Routevariant Rome 2    Prijs: €21,50


 

Onbegrensd Fietsen
HOME
Nieuws
Bestellen
Georganiseerde Reizen
Boeken over Ons
GPS
Links
Contact
Algemene voorwaarden

Routes
Fietsen naar Rome
Fietsen naar Barcelona
Fietsen naar Parijs
Fietsen door Ierland
Fietsen door Griekenland
Fietsen naar Andalusië
Fietsen naar Venetië
Fietsen door de Provence
Fietsen naar de Rivièra
Fietsen met Deel 0
Fietsen van Salzburg naar Venetië
Fietsen door Midden-Europa

Fietsen in
Frankrijk
Italië
Zwitserland
Oostenrijk
Spanje
Slovenië
Istrië
Ierland
Toscane
Umbrië